Over Karin

Jarenlang heb ik in de reguliere zorgsector en het bedrijfsleven gewerkt. Ik zag dat er veel meer belangen spelen dan de patiënt/de klant/de cliënt. Dat stuitte mij (nog steeds) tegen de borst. Ik wilde weer terug naar de mens, zoals ooit mijn intentie was toen ik in de zorgsector begon. Ik wilde weer helpen om de mens tegenover mij beter te laten voelen. In de homeopathie vond ik de manier waarop ik dat kon doen. Dat vergde wel een hele omslag in het denken over ziekte en gezondheid, bemerkte ik tijdens mijn studie. Het betekende dat ik oude vastgeroeste denk-patronen moest loslaten om de homeopathie te kunnen begrijpen. Toch wist ik dat dit was wat ik wilde doen. Want het gaat om de mens! Die is belangrijk en staat centraal; niet de klacht die iemand heeft.

Wat drijft/beweegt mij
Als ik merk dat mensen zich beter voelen, dat het beter met ze gaat en zij zich sterker, krachtiger voelen, dan geeft mij dat een geweldig gevoel.
Wat ik wil bereiken in mijn werk is dat mijn patiënt meer kracht ervaart in zichzelf, waardoor hij/zij steviger in het leven staat. Ik ben tevreden als de ander zegt: “ik zit weer lekker in mijn vel”.

T: 0475-85 49 09      M: 06-129 53 894