Laat je leven weer een speeltuin zijn.

In die afgelopen jaren heb ik gemerkt, dat heel wat mensen klachten ervaren door stresssituaties. Op mijn vraag wat is voor jou stress? Krijg ik vaak in eerste instantie een vragende blik. Het is toch zo normaal geworden, om te benoemen dat stress onderdeel van je leven is!? Of iemand beseft helemaal niet, wat nu precies de oorzaak van stress is (of wie).

Doorvragend: “wanneer ervaar jij dan stress?”, komt er wel wat los. En heel vaak komen er situaties naar voren, waarvan veel mensen denken dat ze daar niets in of aan kunnen doen.
De wereld veranderen kun je niet. nee! Wat je wel kunt doen is ofwel je houding ten aanzien van die situatie of die persoon veranderen, ofwel keuzes maken. Het is toch het meest belangrijke dat je dingen doet en bij mensen bent en op plaatsen werkt, waar je energie van krijgt? Waar jij JIJ mag zijn!? dat je leven weer een speeltuin is! Het kan verhelderend zijn als er iemand is, die je helpt bij zo’n proces. Iemand die eens andere woorden gebruikt, andere vragen stelt of alleen al doorvraagt. “Wannéér in je leven of in je loopbaan ben je vergelijkbare omstandigheden of personen tegen gekomen?” “Wat helpt jou om de stress te verminderen?”, “Waar word jij letterlijk warm (lees: enthousiast) van?”enz.
Het kan je helpen als iemand buiten jouw eigen kaders meedenkt. Zo kun je samen de meest ideale omstandigheid voor jou in beeld brengen en dan met jou meedenken, hoe je daar nú het dichtste bij kunt komen.
Ik kan je bij dit proces bijstaan. 

Voor de komende 6 maanden geldt een start-aanbod:
Aanbod:
6 consulten voor totaalprijs van €375,-
·     intake, wat is je hulpvraag;
·     1st consult: onderzoeken naar waar het echt om gaat, wat is echt de
       (be)last(ing);
·     2e consult: waar wil je naar toe en wat heb je daarvoor nodig/hoe kun je dat  
      bereiken;
·     3e consult: het veranderingsproces/helingsfase;
·     4e consult: en nu verder…….
·     afsluiting na 6 weken/evaluatie
 
Tot de mogelijkheid behoort een TMA test (link). Hiermee kun je bij een loopbaanprobleem je talenten ontdekken en de te ontwikkelen competenties.
Als binnen dit startaanbod betaal je voor deze test aanvullend € 375,- inclusief nabespreking (is voor de helft van de prijs).

T: 0475-85 49 09      M: 06-129 53 894